Google Adwords

Jobbat ganska mycket med att starta nya tjänster. Erbjuder inte längre hjälp inom SEO men jag hjälper gärna till med SEM. Inom SEM erbjuder jag främst tjänster inom Google Adwords och att implementera Google Analytics.

Survey

Mitt Survey projekt är ganska nytt och har inte tillräckligt med trafik för att kunna erbjuda det fullt ut. Men det projekt jag ser fram emot mest är utbildning inom CAD. Tänkte starta några kurser för nybörjare och se om det finns någon efterfrågan. Gillar CAD och ser fram emot att hjälpa andra.

CAD Utbildning

Den första CAD-kursen är till 45% klart och kommer bli en kurs på nio veckor, distans med inlämningsuppgifter. Återkommer med mer information angående denna kurs. Kursen kommer att vara tuff men det är mycket att gå igenom. Tänkt att kursen ska vara en bra start för att man sedan på egen hand kan lära sig själv. Idag finns obegränsade möjligheter via t.ex Youtube.