Kommer att hålla en kurs i grunderna i CAD med hjälp av gratis verktyget FreeCAD. Den består av 12 lektioner och för att få tillgång till nästa lektion måste man klarat av föregående lektion. Det kommer att vara en praktiskt kurs med mycket inlämningsuppgifter. Vi använder Moodlecloud CMS och registrering sker via denna länk; https://www.udemy.com/freecad-nyborjare/learn/v4/overview

Kursen kostar 19,99$. Kursen består av övningar, bilder och videos, det är en distanskurs.

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.