Introduktion

Wealthy Affiliate eller WA är ett community för folk som vill lära sig mer om internetmarknadsföring. Det som är bra är att du lär dig allt ifrån grunden och detta går att använda för all marknadsföring på webben. Idén är att skapa en business på något du brinner för. Du får alla verktyg för att lyckas dvs kunskap,mentorskap och tekniska förutsättningar i form av sökordsanalys, utbildning och hosting.

De mest framgångsrika tjänar mycket pengar men som sagt alla har olika förutsättningar. Även om du inte kommer att bli den mest framgångsrika är det en rolig resa och utvecklande, du kommer definitivt få reda  på vad som inte fungerar och du kanske lyckas. När du har identifierat dina brister och styrkor får du reda på lite mer vad som krävs för att lyckas. Du kanske är värdelös på att skriva. Lösningen blir att kanske skaffa externa skribenter. Du har inte råd att skaffa skribenter för att du har för lite pengar. Du får hitta något som du kan göra som inte kräver pengar. Du kanske är duktig på att göra video tutorials och har en underbar röst.

Dessa filmer kanske rankar bra på Youtube, ger dig pengar att köpa texter och saker börjar att falla på plats.

trainingPros:

Utbildning för både de mer erfarna men framförallt de som är nybörjare. Du börjar ifrån grunden och alla kan hänga med. Du lär dig saker inom marknadsföring, internetmarknadsföring, SEO, SEM, SMM. Vissa saker kanske inte fungerar riktigt idag men man måste börja någonstans. Grunderna i utbildningen är riktigt bra och även om du är erfaren så är det alltid något man har missat och något man kan förbättra. Styrkan i utbildningen är att den är skapad av folk som vet hur man får in pengar. Det är bara att fråga och att kopiera deras strategi.

Priset är bra att med tanken på vad du får för pengarna. Men man kan inte starta en business gratis det kräver alltid något och ~400kr i månaden och då ingår, sökordsanalys, hosting, mentorskap och utbildning.

Live Chatt, Du har fastnat och behöver hjälp. Du kan få hjälp inom några sekunder. Alltid någon som kan hjälpa dig i chatten.

Hosting: Du har möjlighet att hosta 25 stycken sajter som ingår i ditt premium medlemskap, bra stabil hosting som är säker. Tänkvärt är att en bra sida är bättre än 100 dåliga. Har du bra kunskaper i att skriva och är ambitiös kommer du trivas som fisken i vattnet.

Mentorskap är nog det bästa med Wealthy Affiliate, att få prata med folk som har lyckas är den snabbaste genvägen för att lyckas. Istället för att irra omkring själv i flera år kan du få raka råd.

Ingen SPAM, Spam är ett gigantiskt problem i denna nisch. Ganska vanligt att du blir bombarderad med reklam från folk som vill tjäna pengar på dig istället för att det är du som lär dig att tjäna pengar. Man märker ganska fort t.ex i grupper på Facebook att de bara är massa egenreklam.

Vänligt forum där folk är hjälpsamma och artiga. Du hamnar i trygga händer där alla hjälper varandra till att bli så framgångsrika som möjligt.

Gratis Trail för att du ska kunna testa alla funktioner innan du blir betalande medlem.

cons:

Priset: Har du inga pengar att investera blir det svårt. Man får spara och komma tillbaka när man har råd.

Vem är det för?

Alla som vill lära sig att tjäna extra pengar eller skaffa sig en extra inkomst. Det kan vara allt ifrån nybörjare till experter. Du kanske är entreprenör, hemma mamma, student, pensionär eller bara vill prova en idé. Du har möjlighet att skapa dig en försörjning där du är din egen chef och du kan jobba efter dina egna förutsättningar .

keyword-researchUtbildning/Verktyg

Keyword och Competition Research

WordPress Express

Video and tutorial träning

Frågor och svar

State of the Art, Unlimited Cloud Hosting

Kurser i olika ämnen

Interaktiva diskussioner

Och mycket mer saker.

Support:

Supporten är bra vilket är ovanligt i denna bransch.

Final opinion/verdict:

Den bästa utbildningen inom internetmarknadsföring och affiliate marketing till en låg kostnad. Du får möjlighet att lära dig att tjäna pengar. Finns lite olika strategier och något fungerar säkert bra för dig. Har du motivation och är ambitiös finns stora möjligheter att du lyckas.

Spara

Spara

Spara

Wealthy Affiliate

$47
Wealthy Affiliate
9.12

Price

8/10

  Features

  9/10

   Reliability

   10/10

    Friendliness

    10/10

     Training

     10/10

      Pros

      • Training
      • Mentorship
      • Tools
      • Spam-Free
      • Hosting

      Cons

      • Hard to Focus
      • Price