Om Jakobia

Företaget startade 2007

Historia

Allt började som en hobby med att göra hemsidor och att försöka ranka dessa. På den tiden visste inte jag att det var SEO jag jobbade med. Genom att ranka hemsidorna på bra sökord, konverterade hemsidorna och pengar började trilla in. I med att pengar genererades var jag tvungen att skapa ett företag.

Till en början hade jag det vid sidan av mitt lagerjobb. Men sedan valde jag att satsa 100%.

Under 2012 -2017 gjorde jag ett försök att satsa på CAD och CAE vilket inte vara framgångsrikt. Vilket gjorde att jag valde att gå tillbaka till hemsidor och SEO.

IDAG

Vi satsar på hemsidor, digital marknadsföring och webbutveckling. Inom digital marknadsföring är det mest SEO och Google Adwords.

Jakobia är ett enmansföretag och har varit det sedan starten.