Sharing is caring!

Jobbar med att göra ett eget schack i keramik. Börjar med hästen, svårt att veta om det är bra. Kantigt?

Schack är en rolig sport som jag önskar jag vore bättre i. Får se när det blir klart, behöver nog några månader till.

Håller som sajt på med min mountainboard, vaskare och nu är jag med i en design tävling i Grabcad.

En häst

Spara

Kategorier: BloggCAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box