Ny version av FreeCAD 0.15 för Windows

Sharing is caring!

Nu kan man äntligen prova nya versioner av FreeCAD tidigare trots att man använder Windows. Det finns en portabel version av 0.15 så man kan prova lite nya funktioner. Testade att rendera lite dock tog det en väldig tid och fick det inte att fungera. Men att det nu finns möjlighet att rendera och välja material är ett stort steg för att få en bredare massa. Synd att “montage” inte fungerar alls trodde att det skulle vara en testfunktion men icke. Såg en annan intressant funktion i forumet i veckan att man snart kan få en “sheetmetal” – funktion. Vilket alltid är trevligt. FreeCAD är ett mycket trevligt program som är gratis, har du inte provat borde du testa.

Ny version av FreeCAD 0.15 för Windows

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top
Holler Box
Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box