Att Göra Egna CAD Utbildningar Är Skoj

Sharing is caring!

Har den senaste tiden jobbat med att försöka göra egna CAD-utbildningar. Min första engelskspråkiga kurs för nybörjare är att skapa ett schackspel. Min första godkända kurs är en nybörjarkurs i Fusion 360. Har många tankar och idéer på nya kurser dock får man acceptera att det tar ganska lång tid att producera en kurs. Man måste först prova att skapa något i CAD, för att sedan skapa filmer och sedan lägga till röst. Sedan ska man supporta och hjälpa så folk klarar av kurserna och lär sig något.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Bild på ett Schackspel
Kurs där du lär dig att göra ditt egna schackspel.

Som ni ser är inte alla pjäserna klara men jobbar på det. Man får även lära sig att göra en animation, vilket kan vara lite skoj att lära sig och ser snyggt ut att visa andra vad man har gjort. Vill ni prova mina kurser på Udemy finns länkarna här;

https://www.udemy.com/create-your-own-chess-in-fusion-360

Autodesk Fusion 360 Grund (Kurs som är kostnadsfri och på svenska)

Jobbar vidare med mina CAD kurser och CAD utbildningar och hoppas kunna producera fler och bättre kurser inom snar framtid. Vad tycker ni själv om att göra i CAD? Vilka program använder ni och vad tycker ni om de två kurserna jag har gjort? Om ni fick drömma vad hade ni själv velat lära er att göra i CAD?

Video ifrån Youtube hittar du här;

 

En animation skapad i Fusion 360 via Animation workspace.

 

 

 

Spara

Spara[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Att Göra Egna CAD Utbildningar Är Skoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top
Holler Box
Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box