I denna video visar jag två smarta sätt hur man kan hitta brutna länkar. En bruten länk har respons kod 404. Så det kan man använda i Screamingfrog SEO Spider. Ett gratis verktyg för att genomsöka din hemsida. Använder du WordPress och har tillgång till admin finns det ett smart plugin som letar efter brutna länkar automatiskt. Pluginet heter “Broken link checker” och är gratis och väldigt populärt.

 

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.