Sharing is caring!

Provtid: 240 min

Uppgift1: Skapa en vevstake med hjälp av ritningar och bilder. Ingen oljekanal behövs göras (10p/10p)

OBS! Skapar du en vevstake enligt bild med egna mått får du 5p. Skapar du en vevstake enligt ritningar och är exakt som min lösning får du upp till 10p. Mått som saknas på ritning för ersättas med egna.

vevstake

Ritningar:

https://jakobia.se/Crank.pdf

Utförande: Ställ en klocka och börja cadda, skicka sedan din lösning med mail till jakob@jakobia.se. Sedan hör jag av mig när det är klart.

 

 


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box