Sharing is caring!

Lär dig SolidWorks 2018 genom att läsa en distans kurs via Udemy. En kurs du tar för ett lågt pris och du läser i din egen takt.

Denna kurs är väldigt rolig och fyndig. Du lär dig att bemästra 3d-cad genom att göra riktiga praktiska övningar. Du lär dig att göra roliga saker som leksaker som du kan skriva ut i en 3d-skrivare.

Idag använder många solidWorks till alla möjliga saker. SolidWorks är väldigt användarvänligt och väldigt kraftfullt.

Detta är en kurs som går att ta som en fullständig nybörjare och på resans väg kommer du lära sig saker som gör dig till ett proffs. Kursen lämpar sig till alla men det krävs att du är motiverad.

Kursen består av 11 timmar högkvalitéts videos. Alla modeller finns att ladda ner med lösningar så du har en möjlighet att lära dig hur man gör. Du får livstids access till allt och i framtiden ökar innehållet med nya saker och övningar.

Kursen består av de grundläggande funktionerna som att göra sketch med extrude, cut osv. Sedan multi-body och revolve med cut. Senare med
Swept Boss/Base, Splines och 3D Sketches. Och väldigt mycket mera. Alla grundläggande funktionerna och de mer avancerade.

Denna kurs är populär med bra betyg. Just nu har den betyg 4.7/5 och 274 har tagit kursen. Jag rekommenderar denna kurs varmt, en perfekt kurs för att lära sig både grundläggande 3d-cad och mer avancerat. Detta är en smart genväg för en väldigt liten kostnad.

Master Solidworks 2018

$59.99
9.3

Kostnad

9.7/10

Kvalité

9.7/10

Innehåll

9.8/10

Svårighet

8.8/10

Support

8.6/10
Kategorier: BloggCAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box