Sharing is caring!

Gjort lite smycken i fusion 360. Här har jag gjort bokstäverna “R” , “k” , “A” och “J”.

Bokstäverna är ganska lätta att göra i Fusion 360. Jag använder text funktionen och sedan extruderar bokstaven.

Sedan lägger jag till en cirkel som jag sveper längs en annan cirkel i en annan riktning.

Smyckena går att köpa i min Shapewaysbutik.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box