Sharing is caring!

Steg 4: Beta testning

Vi testar vårt förslag kommer den fungera om vi lossas i ett verkligt scenario. Man doppar skeden i soppan och för skeden emot munnen och då kommer skeden i kontakt med mera vätska och borde tända en lampa till.

Att räkna antalet tuggor av en maträtt är inte så lätt. Den kommer att reagera på både när man tar mat och när man sätter den till munnen. Vi har inte tänkt igenom detta förslag ordentligt och avfärdar “förslag 2” och satsar istället på det stabilare “förslag 1”.

“Förslag 1” är enligt Pugh det förslaget som är bäst enligt våra kriterier. Så vi börjar att göra ett konceptförslag av detta förslag i vårt nästa steg.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box