Sharing is caring!

Gjort ett nytt smycke i Autodesk Fusion 360.

En ängel som är inspirerad av ett annat smycke jag hittade på google.

Vad tycker ni om mitt nya smycke?

Ni kan köpa det här:

https://www.shapeways.com/product/7AZ64R36P/angel-pendant?optionId=110679775

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box