Sharing is caring!

Min första film hur man kan göra ett fiskedrag i cad. Vi använder Fusion 360.

Kom på att jag har glömt att göra skeden för vobblern. Kommer göra en bättre film i mitt nästa försök.

Finns oändligt många fiskedrag så jag har att göra.

Hoppas det synns tydligt hur jag har gjort annars får ni fråga.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box