Sharing is caring!

Jag har en stark förmåga att starta projekt innan jag slutför pågående projekt, så för mig själv och alla andra har jag lagt till en kom-ihåg lapp så man kan se alla öppna trådar. Här listar jag saker som inte är klara!

Inte konstigt att ni tycker sidan är rörig är mycket projekt som är halvklara!

Men ska försöka inte starta mera än detta. Och när saker är klara tar jag bort dem ifrån detta inlägg, detta inlägg kommer ligga som “sticky” tills vidare!

Produktutveckling

Ansys/FEM

CAD

Ritningsläsning i Fusion 360

Ritningslsning i FreeCAD

Tanken är att jag ska göra många nya fiskedrag!

Göra saker i glas.

Göra mina svenska tutorials i både svenska och engelska


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box