Sharing is caring!

Minns inte riktigt när jag var på folkrace i Hästveda, men några år sedan var det nog.

Har inget bra objektiv för denna typ av foton men hyfsade bilder blev det.

Roligt att titta på folkrace.

En av de bättre bilderna ser du här: (När detta skrivs bara en)

Man fångar ögonblicket på ett bra sätt tycker jag.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box