Sharing is caring!

Denna runda av Clan war league går väldigt dåligt. Risken är stor att vi åker ur. Svårt runda och inte aktivt deltagande.

Jag väljer att attackera med det vanliga luft, elektrodragons och drakar, det ger mig 2 stjärnor i båda slagen.

Den stora frågan kommer vi lyckas vinna en match denna rundan?

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box