Sharing is caring!

Ett gammalt smycke som jag faktiskt har lyckats sälja några ex av.

Ett ganska enkelt smycke med en ren design.

Här kan ni se hur jag har gjort det i Fusion 360:

Här har ni en länk till där ni kan köpa det:

https://www.shapeways.com/product/RHCH3XSJR/flash?optionId=68353498&li=shops

Vill ni se mina andra halsband finns de här!


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box