Sharing is caring!

Ett gammalt smycke som jag har gjort och det som sålt bäst.

Ganska enkel design med tydliga linjer.

Hålet för kedjan blev ganska bra för att samtidigt bilda fyra ben.

Här kommer lite bilder på smycket:

Hoppas ni gillar mitt smycke och får gärna köpa det i min Shapeways butik.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box