Sharing is caring!

Visar de vanligaste funktionerna som är samma både i LibreOffice och Excel. Vi beräknar minsta värde, största värde och medelvärde och även summa. Vi använder även funktionen Antalv för att beräkna antalet värdet i några celler.

Detta beräknar vi genom att använda färdiga funktioner som används i en formel.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box