Sharing is caring!

Laddat upp nya lite svårare uppgifter till min nya cad kurs.

Min nya cad kurs är gratis och du kommer lära dig allt som går att lära sig om Fusion 360, på sikt.

Den kommer bli en gigantisk kurs där jag laddar upp mängder med övningar.

Du hittar cad kursen här:

https://jakobutbildning.thinkific.com/courses/cad-ovningar

/Jakob

Kategorier: CAD

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box