Sharing is caring!

Att foto när det är sommar är tacksamt på Wanås.

Särskilt nöjd med en bild som jag inte insåg direkt att det var väldigt lyckat.

Motljus kan göra underverk.

Gjorde även en liten film för Youtube där alla bilderna jag tog kom med:

Lite bilder ifrån Wanås
wanås sommar

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box