Sharing is caring!

Vi har ett ganska friskt mittfält men vi har fuskat på speluppläggs träningen. Det märktes.

Åker ner i fyran och kommer träna spelupplägg kanske två säsonger i rad. De straffade oss ordentligt. För att de vann mittfältet.

Vissa saker påverkar oss negativt, att karling är skadad, och att vi köre säsongens viktigaste match precis innan.

Men gjorde en grov felberäkning, trodde vi skulle vinna mittfältet, det bygger min taktik på. Jag måste tillbaka till ritbordet och träna träna spelupplägg.

Fördelen med att ramla ner i fyran är att jag kan föryngra laget nu. Tveksamt om jag har råd. Men antar att jag kommer komma tillbaka till trean efter en klar vinst i fyran, vi får se senast jag råkade ut för detta blev det två säsonger.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box