Sharing is caring!

Gjorde en stor groda och attackerade fel i omgång 5 men det blev vinst i alla fall, vilken tur.

I omgång 6 gjorde jag tre stjärnor men vi kommer nog förlora i alla fall.

Men tycker vi har ett bra lag och vi kommer hålla oss kvar. Om en månad kommer jag bli mycket bättre, då kommer jag att uppgradera till högsta town hall, vilket kommer göra att jag kan bidra mycket mer i clan war league.

/Jakob


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box