Sharing is caring!

Gick en liten runda i soluppgången och fotade i Magle Våtmark.

Fin dimma som ger en mystisk känsla.

Ångrar att jag inte stannade kvar 30 min så hade jag även fått soluppgången.

Men var främst ute efter dimma.

Vill du se bilderna i bättre upplösning kan du se dem på min Flickr sida.

Magle Våtmark 110


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box