Sharing is caring!

Har fått lite gästbilder på katter, verkligen fina.

Vill du se dem i original får du besöka min fotosida:

Jakobfoto.se

Vet faktiskt inte om jag ska skaffa katt igen, tycker jag bor lite för litet just nu.

jakobfoto.se

För att se alla kattbilderna får du besöka min fotosida.

/Jakob

ps. Vad tycker ni? Kan man ha en katt när man bor i en etta? Man kan ju vara ute och gå med dem. Som det känns nu kommer jag inte att skaffa katt bor som sagt litet men väldigt billigt, vilket är väldigt bra när man kan spara pengar.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box