Sharing is caring!

Jag har ett samarbete med en Valeria. En fantastiskt vacker kvinna. Absolut en 10 poängare av 10.

Sedan vet man ju inte hur hon är på insidan , det kommer jag nog aldrig få reda på. Men hon gillar foto det är en bra början. Besök min fotosida och titta på bilderna.

https://jakobfoto.se/extremt-vacker-fotomodell/

Kategorier: Foto

Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box