Sharing is caring!

Äntligen semester så man kan jobba med egna projekt.

Var ganska länge sedan “generated design” funktionen kom men nu har jag äntligen satt mig in i den.

Tog en “connection rod” ifrån min motor, men gjorde misstaget att sätta låg belastning vilket gör märkliga designer.

Som sagt men ska göra fler analyser men mer normal belastning.


Jakob Andersson

Hej mitt namn är Jakob och är 38 år gammal. Jag gillar att skapa saker i CAD. Använder mest FreeCAD och Fusion 360, men har testat de flesta CAD-program. Jag programmerar också i c#, python och Java. Skapar även appar i Android. Tycker även om fraktaler och att fotografera. Långa promenader i naturen är också skönt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänligen gå med i vårt Nyhetsbrev för att inte missa någon uppdatering! Nyhetsbrev
Holler Box