Företaget startade 2007

Historia

Allt började som en hobby med att göra hemsidor och att försöka ranka dessa. På den tiden visste inte jag att det var SEO jag jobbade med. Genom att ranka hemsidorna på bra sökord, konverterade hemsidorna och pengar började trilla in. Pengarna kom in via olika affiliate program i olika nischer. I med att pengar genererades var jag tvungen att skapa ett företag.

Till en början hade jag det vid sidan av mitt lagerjobb. Men sedan valde jag att satsa 100%.

Har sedan 2012 satsat på CAD och CAE. Vilket jag tycker är mycket givande. Erbjuder CAD tjänster och utbildning inom CAD och CAE. Är i grunden maskiningenjör så jag har valt att nischa mig inom främst detta. Men har på senare tid även lärt mig att rita hus i SketchUp.

Har erfarenhet och utbildning av SolidWorks, Pro-E, I-deas, Fusion 360, SketchUp och FreeCAD. Utbildning i CAD har jag tagit på högskola med bra betyg.

Har satsat 2 år av mitt liv inom programmering och jag har lärt mig att göra enklare appar i Android. Så jag har grundläggande kunskaper inom Java, Python och c#. Python använder jag fortfarande i FreeCAD både som tjänst och vid utbildning.

IDAG

Är jag sjukskriven men jobbar på att vara tillbaka inom snar framtid. Företaget har upphört och bedriver detta som en vanlig hemsida och hobby.