Vi förstår att det kan vara svårt för fotomodeller att hitta fotograferingsmöjligheter som inte kräver en stor budget. Det är därför vi erbjuder gratis fotografering för fotomodeller som vill bygga upp sin portfolio eller bara få mer erfarenhet.

På vår sida kan du enkelt söka efter fotografer som erbjuder gratis fotografering för modeller. Vi har ett brett utbud av fotografer som är villiga att arbeta med modeller och hjälpa dem att bygga upp sin portfolio.

För att söka efter fotografer, klicka bara på sökknappen på vår webbplats och ange dina sökkriterier, inklusive plats, fotograferingsstil och erfarenhetsnivå. Du kan också ange vilken typ av projekt du arbetar på och vilken typ av fotografering du letar efter.

När du har hittat en fotograf som passar dina behov, kan du enkelt kontakta dem via vår sida. Vi uppmuntrar alla våra fotografer att ha en öppen dialog med våra modeller och att diskutera deras önskemål och förväntningar innan fotograferingen.

Vi vill att både fotografer och modeller ska känna sig trygga och säkra under fotograferingen. Därför kräver vi att alla våra fotografer har gått igenom en grundlig bakgrundskontroll innan de godkänns på vår sida. Vi rekommenderar också att du som modell träffar fotografen på förhand för att bygga upp en relation och skapa en bekväm arbetsmiljö.

Vi hoppas att vår sida kan hjälpa dig som modell att få mer erfarenhet och bygga upp din portfolio utan att det kostar en förmögenhet. Oavsett om du är en erfaren modell eller en nybörjare, är vi här för att stödja dig och hjälpa dig att uppnå dina mål. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt fotograf för dig.

Andra sidor där du får exponering och kan göra dig ett namn:

På Pexel får du stor exponering och just nu ligger jag på plats ungefär 18 000 men det kommer bli bättre.

https://www.pexels.com/@jakob-andersson-197678449/

Unsplash, där har jag inte laddat upp lika många bilder men du kommer få stor exponering även där.

https://unsplash.com/@jakobia

Du har även möjlighet att få dina bilder publicerade på Pixaby.

https://pixabay.com/sv/users/jakobander-1540600/

Och du får även bilderna här:

Hem

Du kommer synas på de högst rankade sökorden reletivt de vi fotar inom.

Har även möjlighet att publicera bilderna på min andra sida:

Jag är öppen för TFP du kan bygga upp din portfölj.

/Jakob