Välkommen till en Hemsida skapad av AI delvis.

De senaste Nyheterna och Tjänsterna inom AI.

Dataanalys

AI-algoritmer kräver stora mängder data för att lära sig och göra förutsägelser. Dataanalys är därför en viktig del av AI.

Maskininlärning

Detta är en gren av AI där algoritmer kan lära sig från data och förbättra sin prestanda över tid. Maskininlärning är grundläggande för många AI-tillämpningar.

Neurala nätverk

Dessa är datorprogram som är inspirerade av hjärnans struktur och används för att utföra avancerad dataanalys, som bild- och röstigenkänning.

Programmeringsspråk

Det finns flera programmeringsspråk som är speciellt utformade för AI, inklusive Python, R och Matlab.

Statistik

AI-algoritmer använder statistik för att göra förutsägelser baserat på data. Därför är kunskap inom statistik viktigt för att förstå och använda AI.

Blogg

Min blogg om AI, jag och AI bloggar om AI.

Excel och AI

I det här inlägget dyker vi djupare in i hur artificiell intelligens (AI) omdefinierar användningen av Excel, speciellt inom dataanalys. AI:s integration i Excel markerar början på en ny era där dataanalys inte bara blir Läs mer…

De Mest Populära AI-Tjänsterna 2023

Artificiell intelligens (AI) fortsätter att förändra vår värld på otaliga sätt. Från hälsovård till underhållning, dessa teknologier blir alltmer integrerade i våra dagliga liv. Här är en överblick över de mest populära AI-tjänsterna som dominera Läs mer…