All utbildning kommer från böcker. Den utbildning jag själv har gjort inom flera olika områden kommer från böcker.

Jag använder både e-böcker och vanliga böcker. Fördelen med en vanlig bok är att det är skonsammast för ögonen och flexibelt att ta med.

På min hemsida satsar jag främst på böcker för en ingenjör men all kunskap är bra. Att vara ingenjör handlar om att lösa problem och även i andra områden än det rent naturvetenskapliga finns mycket viktig kunskap att få.

Men på denna sida är det främst böcker inom ingenjörskonst.

Jag fick mig en tankeställare när mina sidor blev hackade och allt blev nere, då insåg jag fördelen med att ha saker off-line, vilket en bok är. Främst lyssnar jag på skönlitteratur som ljudböcker men min utbildning består av vanliga böcker.

Böcker har fördelen att en författare är ofta främst i ämnet och jobbar flera år inom ett visst ämne vilket blir kvalité. Och man tar med det viktigaste i en bok, man kan hitta mycket information på nätet men det kan vara allt möjligt.

Man kan köpa böcker inom det man vill lära sig och sätta den i bokhyllan för framtiden, den kommer vara kvar där så länge man lever. Riktigt så är det inte i det digitala livet. Man är stressad av medlemskap som går ut och så vidare.

Det finns en trygghet att ha böcker som man sparar behöver man repetera är det bra att ha böckerna som uppslagsverk.

Privat har jag böcker inom Hållfasthetslära, cad, produktutveckling, matematik, programmering, Excel, Fysik, mekanik och skönlitteratur får jag via ljudböcker. Mina böcker är omfattande och kommer ta flera år att gå igenom när tid och ork finnes.

Skönlitteratur är lite lättare att lyssna på när man inte har något vettigt för sig. Finns många bra böcker att inspireras för och lära av livet. Böcker inom ingenjörskonst löser bara ett visst begränsat antal problem som är mer som knep och knåp.

Absolut kan det vara en försörjning och det är inte fy skam. Men någon hjälp för livets problem har hjälp föga. Därför är det viktigt att man även tar del av skönlitteratur eller ämnen inom vårdämnen.

På denna sida hittar du de bästa böckerna inom CAD, Produktutveckling, Matematik, Hållfasthetslära, programmering men även mer kreativa ämnen som är inom design. Tekniska program finns även bra böcker som jag har lagt till.

Jag har studerat hela livet och all min utbildning bygger på böcker, jag lägger till bara de bästa böckerna. Somliga har jag själv köpt och läser just nu.