Inledning Hej! Mitt namn är Jakob och jag är en passionerad student/expert inom områdena CAD (Computer-Aided Design), CAE (Computer-Aided Engineering), och produktutveckling. Jag har också ett stort intresse för litteratur, särskilt böcker som berör tekniska och designrelaterade ämnen.

Mitt Syfte Mitt huvudsyfte med denna sida är att utforska och etablera samarbetsmöjligheter med likasinnade individer, organisationer eller utbildningsinstitutioner. Jag är övertygad om att genom samarbete kan vi utbyta kunskaper, erfarenheter och idéer som berikar både våra professionella och akademiska liv.

Vad Jag Söker

  • Projektsamarbete: Om du arbetar med ett projekt som involverar CAD/CAE och produktutveckling och behöver en motiverad och kunnig partner, skulle jag gärna höra mer om det.
  • Forskningsinitiativ: För akademiker eller studenter som är intresserade av att utforska nya områden inom CAD/CAE, erbjuder jag mitt stöd och min expertis för gemensamma forskningsprojekt.
  • Utbildningsutbyte: Jag är intresserad av att delta i workshops, webbseminarier och andra utbildningsevenemang, samt att dela mina egna insikter och erfarenheter.
  • Bokklubbar och Litteraturdiskussioner: För de som är intresserade av böcker relaterade till teknik, design och produktutveckling, skulle jag gärna starta en bokklubb eller delta i diskussioner.

Mitt Bidrag Jag kan erbjuda:

  • Djupgående kunskap och erfarenhet inom CAD och CAE verktyg.
  • En kreativ inställning till problemlösning inom produktutveckling.
  • En passion för att lära och dela kunskap om tekniska ämnen.
  • Organisation och ledning av grupper och diskussioner.

Kontaktinformation Om du är intresserad av att utforska samarbetsmöjligheter, tveka inte att kontakta mig. Du kan nå mig via jakob@jakobia.se.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
Tiktok