Välkommen till en spännande digital resa där du kommer att ta dina CAD-färdigheter till nästa nivå. Fusion 360, utvecklad av Autodesk, är ett molnbaserat 3D CAD, CAM och CAE-verktyg som används av professionella designers och nybörjare världen över för att skapa och redigera komplexa modeller. Och nu har du möjlighet att lära dig hur man skapar en motor från grunden i denna kraftfulla programvara genom vår digitala kurs.

Kursens Innehåll:

  1. Introduktion till Fusion 360: För dig som är ny med programmet kommer vi att börja med grunderna. Hur navigerar man, vilka verktyg finns tillgängliga och hur sätter man upp sin arbetsyta effektivt.
  2. Grundläggande Designprinciper: Innan vi dyker ner i motorns komplexitet, kommer vi att täcka de grundläggande designprinciperna som är kritiska för att skapa realistiska och funktionella modeller.
  3. Skapa Motorns Huvudkomponenter: Steg för steg kommer vi att gå igenom skapandet av varje huvudkomponent i motorn, från kolvar till vevaxel.
  4. Sammanfogning och Rörelse: Lär dig hur du sammanfogar komponenterna och skapar realistiska rörelser för att testa motorns funktion.
  5. Rendering och Presentation: Slutligen kommer vi att gå igenom hur du kan skapa realistiska renderingar av din motor, perfekt för presentationer eller portföljer.

Varför Denna Kurs?

Denna kurs är inte bara en vanlig tutorial. Genom praktiska övningar, experttips och interaktiva sessioner kommer du att få en djupgående förståelse för Fusion 360 och hur man designar komplexa maskinkomponenter. Kursen är lämplig för både nybörjare och de som har tidigare erfarenhet av CAD-programvara.


Jakob Andersson

Ingenjör som gillar CAD och Produktutveckling. Jobbat med elearning sedan 2016. Finns på lite olika plattformar med olika kurser i CAD.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *