Att studera matematik nästan gratis är en fantastisk möjlighet för de som vill förbättra eller utveckla sina matematiska färdigheter utan att spendera mycket pengar. En av de plattformar som ofta rekommenderas för detta ändamål är Udemy. Udemy är en online-lärplattform som erbjuder kurser inom en mängd olika ämnen, inklusive matematik.

Här är några tips för att hitta matematikkurser på Udemy:

  1. Sök efter kurser: Besök Udemy och använd sökfunktionen för att hitta kurser i matematik. Du kan söka på specifika ämnen som algebra, kalkyl, statistik, eller mer avancerade ämnen om du redan har goda grundkunskaper.
  2. Läs recensioner och betyg: Titta på recensioner och betyg av kurserna för att få en uppfattning om kvaliteten och om de passar dina behov och kunskapsnivå.
  3. Kontrollera kursinnehållet: Se över kursens innehåll för att se om det täcker de ämnen du är intresserad av. Många kurser erbjuder en detaljerad kursplan eller översikt.
  4. Håll utkik efter erbjudanden och rabatter: Udemy har ofta reor och erbjudanden där kurser säljs till kraftigt reducerade priser. Detta är ett utmärkt sätt att få tillgång till högkvalitativa kurser till ett lågt pris.
  5. Gratis kurser: Udemy erbjuder också ett antal gratis kurser. Även om dessa kanske inte är lika omfattande som betalda kurser, kan de fortfarande ge en bra grund eller komplettering till andra studier.
  6. Lärarstöd och gemenskap: Vissa kurser erbjuder tillgång till forum eller direktkontakt med läraren, vilket kan vara användbart för att få svar på frågor eller ytterligare förklaringar.

Genom att följa dessa steg kan du hitta och välja matematikkurser på Udemy som passar dina behov och budget. Lycka till med dina studier!


Jakob Andersson

Ingenjör som gillar CAD och Produktutveckling. Jobbat med elearning sedan 2016. Finns på lite olika plattformar med olika kurser i CAD.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
Tiktok