I en värld som alltmer domineras av teknologi, har användningen av 3D CAD-programvara (Computer Aided Design) blivit oumbärlig inom en rad olika områden, från ingenjörsvetenskap till design och arkitektur. Dessa verktyg möjliggör skapandet av detaljerade tredimensionella modeller och har revolutionerat sättet vi skapar, visualiserar och genomför projekt. Men trots dess ovärderliga funktioner, varierar prissättningen av dessa programvaror avsevärt, och det är inte alltid tydligt hur användare värderar dessa verktyg i termer av ekonomi.

Syftet med undersökningen

Med målet att djupare förstå marknadens dynamik och användarnas betalningsvillighet har vi initierat en omfattande undersökning. Vi frågar: Hur mycket är du beredd att betala för 3D CAD-programvara? Genom att delta i vår enkät bidrar du med värdefull information som kan hjälpa programvaruleverantörer att anpassa sina produkter och prissättningsstrategier för att bättre möta användarnas behov och budgetar.

Deltagare vi söker

Vi välkomnar deltagare från alla sfärer – oavsett om du är professionell designer, ingenjör, student, lärare eller hobbyanvändare. Din åsikt är viktig för oss och kommer att bidra till en bredare förståelse av marknadsvärdet på 3D CAD-programvara.

Hur går undersökningen till?

Undersökningen består av en serie frågor där du först får ange lite grundläggande information om dig själv och din erfarenhet av 3D CAD-programvara. Frågorna kommer sedan att fokusera på hur du använder programvaran, vilka funktioner du värderar högst och naturligtvis, hur mycket du är beredd att betala för att tillgå dessa verktyg. Det hela tar inte mer än 5-10 minuter att slutföra.

Varför delta?

Dina insikter är avgörande för att forma framtiden för 3D CAD-programvara. Genom att förstå dina preferenser och ekonomiska överväganden kan tillverkare bättre anpassa sina erbjudanden för att matcha konsumentbehoven. Dessutom, som tack för din medverkan, kommer alla deltagare att ges möjligheten att registrera sig för en utlottning där du kan vinna ett års gratis licens av en ledande 3D CAD-programvara.

Hur kan du delta?

Att delta är enkelt! Klicka bara på länken nedan för att komma till enkäten: Delta i undersökningen

Vi ser fram emot att höra dina åsikter och arbeta tillsammans för att skapa en mer tillgänglig och rättvis CAD-marknad. Dina svar är anonyma och kommer enbart att användas för att analysera marknadstrender inom 3D CAD-programvara.

Dela gärna denna enkät med kollegor, vänner och andra som använder eller är intresserade av 3D CAD. Ju fler perspektiv vi kan samla, desto bättre blir vår förståelse för användarnas behov och önskemål.

Tack på förhand för ditt deltagande! Din åsikt gör skillnad.


Jakob Andersson

Ingenjör som gillar CAD och Produktutveckling. Jobbat med elearning sedan 2016. Finns på lite olika plattformar med olika kurser i CAD.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *